Comenzi telefonice: +40 723 626 064

Coșul meu


Coş gol

Byton Music

Magazin online de muzică - CD, DVD, Blu-Ray, Vinyl
Artiști diverși - Pure...singer Songwriters
Casa de discuri: Sony Music
Data lansare: 06.10.2011
Continut: 4CD

35,00 lei
La comandă
Livrare in 1-6 săptămâni
Listă piese

CD 1
1. It's All Over Now, Baby Blue (Album Version)
2. Bridge Over Troubled Water (Album Version)
3. Leaving On A Jet Plane
4. Satellite Of Love (2003 Remaster)
5. The Air That I Breathe
6. Lean On Me (Single Version)
7. I Will Always Love You (Original Version)
8. Blue River (Album Version)
9. Dead Skunk (Album Version)
10. I'm Alright (Theme from Caddyshack) (Album Version)
11. Bette Davis Eyes (Album Version)
12. Wedding Bell Blues (Album Version)
13. We Just Disagree (Album Version)
14. Arms Of Mary
15. Beg Steal Or Borrow
16. Last Goodbye (Album Version)

CD 2
1. Seven (Album Version)
2. Frederick (Digitally Remastered 1996)
3. Sara Smile
4. Stranger In My Life
5. To Be Young, Gifted And Black (2005 remix)
6. One Love (Album Version)
7. Coconut
8. You Never Know Who Your Friends Are (Album Version)
9. Look What They've Done To My Song, Ma
10. Personally (Album Version)
11. Here's To You
12. Low Rider
13. The Best I Can
14. Anita, You're Dreaming
15. Sunday Morning Comin' Down
16. Man In Black (Album Version)

CD 3
1. Brown Eyed Girl (Album Version)
2. On The Road Again (Album Version)
3. In The Year 2525 (Exordium & Terminus)
4. San Francisco (Be Sure To Wear Flowers In Your Hair) (Single Version)
5. We Shall Overcome (Live)
6. Different Drum
7. Groupie (Superstar) (Album Version)
8. All By Myself (Digitally Remastered 1997)
9. Could It Be Magic (Single Edit)
10. Caroline Goodbye
11. Longer (Album Version)
12. Two Fisted Love (Album Version)
13. Hoboin' (Album Version)
14. Life Without You (Album Version)
15. I'm Yours And I'm Hers (Album Version)
16. Once Bitten, Twice Shy (Album Version)

CD 4
1. Father Figure (Remastered Version)
2. Caravan Of Love (Album Version)
3. Wishing Well (Album Version)
4. The Sweetest Taboo (Remastered Version)
5. The Way It Is (Edited Version)
6. You're Only Lonely
7. Stones In The Road (Album Version)
8. Sunny Came Home (Album Version)
9. She Cries Your Name (2008 Remastered Version)
10. Microscope
11. Strange Condition (2011 Remaster)
12. King Of Anything (Radio Mix)
13. White Flag (Radio Edit)
14. Do You Want The Truth Or Something Beautiful? (Album Version)
15. Family Portrait
16. A Woman's Worth (Album Version)


Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Alte produse - Muzică Singer-songwriter