Comenzi telefonice: +40 723 626 064

Coșul meu


Coş gol

Byton Music

Magazin online de muzică - CD, DVD, Blu-Ray, Vinyl
Bryan Adams - Mtv Unplugged
Casa de discuri: Polygram
Data lansare: 01.06.2000
Continut: 1CD

35,00 lei
La comandă
Livrare in 1-6 săptămâni
Listă piese

1. Summer Of '69 (Live At Mtv Unplugged)
2. Back to You
3. Cuts Like A Knife
4. I'm Ready
5. Fits Ya Good
6. When You Love Someone
7. 18 Til I Die
8. I Think About You
9. If you wanna be bad - ya gotta be good - Let's make a night to remember
10. The Only Thing That Looks Good On Me Is You
11. A little love
12. Heaven
13. I'll Always Be Right There


Nu există încă recenzii pentru acest produs.