Comenzi telefonice: +40 723 626 064

Coșul meu


Coş gol

Byton Music

Magazin online de muzică - CD, DVD, Blu-Ray, Vinyl
Andrew Lloyd Webber - Gold(the Definitive Hits Collection)
Casa de discuri: Import
Data lansare: 01.01.1990
Continut: 1CD

35,00 lei
31,50 lei
In stoc (1 buc.)
Livrare în 1-3 zile
Listă piese


1. Murray Head:Superstar
2. Yvonne Elliman:I don't know how to love him
3. Julie Covington:Don't cry for me Argentina
4. Barbara Dickson:Another suitcase in another hall
5. David Essex:Oh what a circus
6. Marti Webb:Take that look off your face
7. Elaine Paige:Memory
8. Sarah Brightman & Paul Miles-Kingston:Pie Jesu
9. Sarah Brightman & Steve Harley:The phantom of the opera
10. Sarah Brightman & Cliff Richard:All I ask of you
11. Michael Crawford:The music of the night
12. Michael Ball:Love changes everything
13. Jason Donovan:Any dream will do
14. Sarah Brightman & Jose Carreras:Amigos para siempre
15. Dina Carroll:The perfect year
16. Barbra Streisand:As if we never said goodbye
17. Madonna:You must love me
18. Tina Arena:Whistle down the wind
19. Boyzone:No matter what


Nu există încă recenzii pentru acest produs.