Furnizori

Newsletter

Comandă telefonică

Pentru a comanda telefonic trebuie doar să vă alegei produsul/produsele pe care doriţi să le achiziţionaţi iar apoi sunaţi la unul din numerele de telefoane afişate pe site pentru a contacta unul dintre consultanţii noştri de vânzări. Împreună cu el veţi stabili toate detaliile comenzii.

Comandă email: [email protected]

Comanda Online

E simplu să cumperi de la noi! Tot ce trebuie să faci este să parcurgi următorii paşi:

1.Pentru a putea efectua o comandă prima dată trebuie să faceţi clik pe ”Autentificare” să vă creaţi un cont în care întroduceţi datele de identificare ale dumneavoastra sau ale firmei.

2.Alegeţi produsele care doriţi să cumpăraţi, faceti click pe „Adaugă în coş” iar produsul va fi pus automat in coşul Dvs.Daca doriti sa finalizati cumparaturile apasati pe butonul  „Inainte” din josul paginii . După încheierea cumpărăturilor veţi primi un email de confirmare pe adresa indicată la înregistrare. În emailul de confirmare veţi găsi produsele comandate şi preţurile.

Puteţi să adăugaţi în coş câte produse doriţi, să ştergeţi din coş produse sau să modificaţi numărul de bucăţi.

 Dupa ce aţi lansat o comandă, în scurt timp, veţi fi contactat telefonic (la numărul menţionat în contul dumneavoastră) de un consultant de vânzări, care vă va informa cu privire la procesarea comenzii şi posibilitatea efectuării livrării.

Livrare - Transport - Curier

Produsele cumparate vor fi livrate prin curierul rapid Cargus în termen de 24-48 ore la produsele disponibile pe stoc. La restul produselor livrarea se va face in 14 - 45 zile, în funcţie de disponibilitatea din depozitul central.

- Primul kg                                                                            13,00 lei

- Fiecare kg costă suplimentar în oraşe cu centre Cargus                                      1,10 lei

- Tarifele de transport nu contin TVA.


Livrare - Transport - Posta Romana

Produsele vor fi livrate prin posta romana in termen de maxim 7-10 zile lucratoare.